Esquerra Unida i Compromís de l’Horta-Sud es reuneixen per a afrontar estratègicament les properes eleccions municipals.

Els responsables comarcals de l’Horta-Sud d’Esquerra Unida i Compromís es reuniren dimecres 20 de juliol en Paiporta, per intercanviar impressions al voltant de la situació política conjuntural que travessa aquesta comarca tan important del País. Les dues formacions coincidiren en la necessitat d’establir una relació fluida de comunicació i acció per tal d’assumir la responsabilitat política davant les amenaces de retrocés en els avanços socials, culturals, d’igualtat, mediambientals, econòmics i democràtics aconseguits durant els darrers anys de governs d’esquerra en la majoria d’Ajuntaments de la comarca. Les dues formacions, en procés d’elaboració de les seues llistes electorals de cara a les pròximes eleccions municipals, han manifestat la seua voluntat de mantenir, després de l’estiu, periòdiques reunions amb la intenció de marcar les estratègies més idònies per obtindre els millors resultats electorals i aconseguir la major representació més gran municipal i el major nombre d’alcaldies en aquesta comarca.

“Ha estat una reunió molt profitosa. Creiem molt positiu que les dues formacions polítiques tinguem una comunicació permanent i fluida”, ha manifestat Pau Alabajos, responsable comarcal de Compromís l’Horta-Sud. “Davant el risc negatiu de retrocés en drets i llibertats és intel·ligent fer un front comú en positiu”, ha declarat Alberto Torralba, coordinador d’EUPV l’Horta-Sud.

Related Articles

Back to top button