Esquerra Unida pregunta pel futur de Canal 3 TV

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de maig.

D’una banda valorem de forma positiva l’adhesió de Biar al Programa de Municipis contra el Maltractament, una iniciativa d’Antena 3 i Mutua Madrileña, així mateix, també valorem de forma positiva la recuperació de la Regidoria d’Igualtat, encara que no haja sigut per voluntat política.

Així mateix, en l’apartat on formulem algunes preguntes d’interés al poble, ens preguntem pel futur de Canal 3 TV, ara que a partir de l’1 de juliol les seues emissions sols seran a través de l’empresa privada BiarTel. A més a més, convidem als veïns i veïnes a que ens envien aquelles preguntes que troben pertinents al nostre correu electrònic (eupvbiar@gmail.com) o bé a través de les xarxes socials on tenim presència (Facebook i Instagram).

Related Articles

Back to top button