Esquerra Unida lamenta que cap força a l’Ajuntament s’haja pronunciat sobre el trasllat de la unitat de repartiment de Correus a Villena

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris d’octubre i novembre. Pel que fa a l’aprovació del I Pla d’Igualtat per part de l’Ajuntament entenem que no hi ha una aposta real per la igualtat, només cal recordar que la Regidoria d’Igualtat va ser eliminada pel Partit Popular a l’inici de la legislatura, deixant en mans de les associacions locals l’impuls de jornades en bé de la igualtat real entre dones i homes.

Pel que fa a l’adhesió de Biar al Pacte del Vinalopó per la Salut mental cal recordar que a nivell estatal el suïcidi és la primera causa de mort no natural, deu persones al dia es lleven la vida, mentre que unes 200 ho intenten. Una greu problemàtica que també té rostre de dona i persones humils.

El mateix format tenen les valoracions del plenari de novembre, entre altres l’aprovació de la moció del 25 de Novembre, Dia Internacional per l’eradicació de la violència sobre dones i xiquetes. Durant el passat any han sigut 11 feminicidis i assassinats masclistes al País Valencià, 78 a l’Estat espanyol.

Les valoracions de novembre es completen amb l’opinió d’Esquerra Unida pel que fa a la defensa dels Serveis Públics per als nostres pobles, lamentant que cap força política a excepció d’EU s’haja pronunciat sobre el desplaçament de la unitat de repartiment de l’oficina de Biar a Villena, com s’ha denunciat per part del Sindicat Lliure de Correus.https://www.youtube.com/watch?v=N-NwsnzehyU
Esquerra Unida del País Valencià (EUPV)Col·lectiu Local de Biar

Show More

Related Articles

Back to top button