La gestora de coordinació de l’Horta-Sud d’Esquerra Unida es reuneix per primera vegada després del seu nomenament.

Aquesta gestora, composta per tretze membres de diferents col·lectius de la demarcació, s’ha compromès a treballar per reforçar la cohesió inter-municipal dels 20 col·lectius que la formen.

L’Horta-Sud és l’organització comarcal d’EUPV més important del País Valencià tant per afiliació com pel nucli poblacional a què representa i com a tal, es fa molt necessari mantenir la cohesió entre els diferents municipis que la componen i generar espais de debat i polítiques comunes dins de l’àmbit de la comarca de L’Horta Sud.

Coordinar les accions polítiques municipalistes i de comarca, dissenyar una estratègia unificada de les relacions amb les diferents formacions polítiques i organitzacions socials i participatives del seu àmbit, enfortir el teixit d’afiliació i militància i renovar l’organització amb amb la posada en marxa d’una assemblea comarcal que trie un nou Consell Polític Comarcal són quatre dels punts més importants que es tractaren a la reunió.

En la sessió es varen triar les dos persones que assumiran els càrrecs de portaveus: Alberto Torralba del col·lectiu de Paiporta i Sunsi Torrijos d’Esquerra Unida d’Aldaia que van manifestar que “Esquerra Unida a hores d’ara es troba en un moment envejable, impensable fa uns pocs anys, tant institucional com organitzatiu. Comptem amb una militància forta i constant, amb moltes ganes d’estar a l’alçada dels temps i d’avançar en donar resposta a la nostra ciutadania, la que més ho necessita”.

“Done les gràcies i l’enhorabona a les companyes que una vegada més han fet un pas endavant per ficar-se al capdavant en la gestió d’aquesta comarca, a la que tinc l’orgull de pertànyer”, ha declarat Rosa Pérez al donar per conclosa la reunió.

Related Articles

Back to top button