Guanyar clama per mesures contundents davant de l’increment de casos

Denuncien la contradicció del govern de Toni Francés al demanar mesures restrictives a Conselleria al mateix temps que mantenen les activitats de la cavalcada dels Reis Mags

Al plenari de l’Ajuntament d’Alcoi de 4 de desembre l’alcalde ha afirmat que a la ciutat tenim una incidència de 900 casos per 100.000 habitants en els darrers 14 dies, aproximadament. Un increment molt acusat respecte les dades dels últims dies. Davant d’això l’alcalde només planteja demanar a Conselleria de Salut Universal que actue. Però de moment no hi ha cap canvi en les mesures ja anunciades just abans del Nadal. Per eixe motiu Guanyar Alcoi demana, de nou, mesures contundents per a respondre a aquesta dramàtica situació. En paraules de la seua regidora Sandra Obiol: “Si tenim un govern és per a que governe, no per a que diga que la consellera és qui ha d’actuar, per cert del seu propi partit, ni per a que reclame propostes a l’oposició. Hem denunciat ja tantes vegades, però tantes, que aquest govern només fa propaganda i no actua que ja no sabem com dir-ho. Necessitem un alcalde que prenga decisions i que no s’amague darrere d’altres o mire cap un altre costat. Eixa manera de fer té moltes i dolentes conseqüències però ara a més estem parlant de vides.”

La plataforma municipalista reclama que un govern de 12 regidors i regidores i 9 assessors/es prenga decisions. I que protegisca a la població. No entenen, afirmen, que mentre reclama a Conselleria mesures restrictives les activitats de la burreta estiguen en marxa. En definitiva assenyala Obiol: “Ens genera una profunda angoixa que les coses continuen com si res a una ciutat on hi ha un nombre de contagis tan elevat. Però no deixem de ser dos regidors de l’oposició amb escassos recursos. Qui ha de prendre decisions i deixar-se de monsergues és l’alcalde i el seu govern i si no els fa por prendre decisions que ho diguen, perquè Alcoi és mereix un govern que actúe en mires al benestar i la salut dels seus veïns i veïnes.”

Related Articles

Back to top button