Moció contra les cases d’apostes

Esquerra Unida Monòver i les bases de Podem-Compromís Monòver vam arribar ahir a un acord per a presentar una moció per tal frenar la proliferació de les cases d’apostes i el joc i promoure alternatives d’oci saludables i inclusives. Aquesta proposta es troba en el marc de la recent llei autonòmica i de les noves mesures establertes pel ministre de Consum, Alberto Garzón.

Tanmateix, també vam alcançar un preacord per tal de presentar una moció conjunta al Plenari de l’Ajuntament per a que, respectant les mesures sanitàries i l’aforament del saló de plenaris, les diferents associacions, col·lectius i organitzacions del poble puguem participar al punt de precs i preguntes de la sessió plenària, tal i com s’està fent en molts altres municipis. Si això no fóra possible per motius d’aforament, demanem que es facilite la participació ciutadana als plenaris fent ús de la tecnologia.

El nostre col·lectiu celebra el treball conjunt amb les bases de Podem-Compromís I espera que aquestes mocions puguen eixir endavant mitjançant el regidor Emilio Martínez.

Related Articles

Back to top button