Gràcies a la gestió d’EUPV es renovarà el Teatre de la plaça

El teatre de la plaça de Silla renovarà el seu pati de butaques gràcies a les gestions del regidor Valentín Mateos al capdavant de l’àrea de cultura l’anterior legislatura.

Forma part de l’estratègia d’EUPV de millora dels espais culturals i el seu aprofitament, tal i com es va fer amb la nova biblioteca i el Carmen Valero. L’espai del Teatre de la plaça es va repensar com a un lloc més íntim per a actuacions o presentacions de llibres deixant el centre cultural Carmen Valero com a referent dels grans esdeveniments al tindre més del doble d’aforament.

Les noves butaques que han costat 30.709,80€ seran més còmodes i resistents i la seua nova disposició millorarà l’accessibilitat i l’evacuació d’emergència. Com a conseqüència es reduirà l’aforament en unes 30 butaques, passant de unes 180 a 150.

Aquesta subvenció va ser sol·licitada a la Conselleria de Cultura en 2017 i 2018, finalment ens va ser atorgada en 2019 i actualment s’ha iniciat l’execució de l’obra.

Related Articles

Back to top button