Esquerra Unida Biar presentarà la seua candidatura municipal demà dijous

Deixant arrere les eleccions generals i autonòmiques de les què EUPV Biar fem una primera valoració positiva, afrontem en menys d’un mes els comicis locals i europeus on triarem les i els nostres representants al Parlament Europeu i a la institució més pròxima als veïns i veïnes: l’Ajuntament.

Des d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) concorrem un any més a les eleccions locals, i ho fem amb una llista totalment renovada de dones i homes. És per este motiu que demà dijous 2 de Maig, a partir de les 20:30 h. en la sala Fontanelles de la Casa de Cultura de Biar acollirà la presentació de la nostra candidatura.

Durant l’acte podrem escoltar els parlaments i propostes d’Esquerra Unida de la mà de Malena Martínez Ferris, candidata a l’Alcaldia de Biar per la nostra formació, i Ángel Troncoso García, actual regidor a l’Ajuntament, i també d’Iñaki Pérez Rico, coordinador comarcal d’EUPV i candidat per Alacant al Congrés dels Diputats per Unides Podem (UP).

Una volta finalitzats els parlaments es presentaran els veïns i veïnes que formen part de la nostra candidatura a les eleccions locals a Biar. Per tancar la jornada soparem al restaurant «La Corona», pel que si vols acompanyar-nos deus reservar al correu eupvbiar@gmail.com, o bé per missatge privat a la nostra pàgina de Facebook o perfil en Instagram.

Esperem que ens acompanyes perquè és la gent qui mou el nostre projecte de poble… el millor alcalde, el poble!

Show More

Related Articles

Back to top button