EUPV denuncia davant el govern central la “saturació” de l’Oficina de Tràfic d’Alzira per la pèrdua continua de personal

El diputat d’EUPV, Ricardo Sixto, ha presentat una bateria de preguntes al Congrés dels Diputats respecte a la pèrdua continua de personal en l’oficina local de la Prefectura de Tràfic d’Alzira, tal i com han denunciat els sindicats. Recordem que l’Oficina Local de Tràfic d’Alzira cobreix les comarques valencianes de la Ribera, la Safor i Vall d’Albaida.

Per al dirigent de la formació d’esquerres, “La reducció de personal està provocant la saturació del servei i la pèrdua de qualitat en l’atenció als usuaris. A més, del retard en els exàmens de conduir”. L’última denúncia sindical de CSIF ha alertat que la pèrdua contínua de personal està endarrerint l’atenció ciutadana, allargant-se les cites fins a un mes, i s’ha passat de més de 23 operadors en el 2009 a nou actualment. Per a EUPV, les retallades i les limitacions en personal imposades en l’administració central està provocant un mal servei per al conjunt de la ciutadania.

Related Articles

Back to top button