Comença la segona fase d’instal·lació de plaques LED al nostre municipi

Ja ha començat la segona fase d’instal·lació de plaques LED als nostres carrers. Aquesta actuació forma part del Pla d’Eficiència Energètica impulsat per la Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures. Mitjançant aquest pla, es pretén substituir tots els punts de llum del municipi, inclosos els dels polígons industrials, per plaques LED. Amb aquestes plaques, que són fins a un 50% més eficients que les bombetes antigues, milloren la lluminositat i s’estalviarà energia, la qual cosa també revertirà en el corresponent estalvi econòmic.

 

A la primera fase, van instal·lar-se uns 800 punts de llum a la Barriada de Sant Roc, a Molí de Magalló, al polígon del camí vell d’Alcasser, a part de la zona del centre entre la rambla fins a l’avinguda Gandia i a l’avinguda Ausiàs March (amb l’excepció de l’avinguda Lluís Vives), els carrers del voltant del Parc de la Senyoria i també la zona de la Bega. La segona fase començarà pels carrers del centre del poble: des del carrer Sant Roc al carrer València, fins al carrer dels Forns i després al barri dels Reis Catòlics fins a l’Alterò, en total més de 400 punts de llum. Als carrers Horts, Hernan Cortés, Colom i el Pilar, ja s’està realitzat la substitució de les lluminàries.

 

La instal·lació de bombetes LED al nostre municipi està subvencionada per la Diputació de València i compta amb una dotació de 200.000 euros, amb els quals es podrà dur a terme el Pla d’Eficiència Energètica que ens permetrà fer de Silla un poble millor il·luminat, molt més sostenible i eficient

Nova lluminària amb tecnologia LED.
Show More

Related Articles

Back to top button