EUPV condemna l’agressió verbal violenta continuada contra la regidora alacantina Marisol Moreno per la seua posició antitaurina

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha traslladat el suport de la formació d’esquerres a la regidora de Joventut i Protecció Animal de l’Ajuntament d’Alacant, Marisol Moreno, per la campanya d’insults i desprestigi en les xarxes socials i en la pròpia via pública, relacionada amb la seua posició antitaurina des de l’inici de la legislatura. L’última agressió verbal invasiva molt violenta va tenir lloc dimecres passat en l’Esplanada d’Espanya d’Alacant, sobre les vuit del matí, quan l’edil es dirigia a la Regidoria que dirigeix.

Rodríguez ha condemnat aquesta campanya contra Moreno i l’ha qualificat “d’absolutament vergonyosa” en considerar que en ple segle XXI “es troben fora de tota lògica aquestes actuacions contra l’orientació sexual de les persones”. “Desgraciadament, la LGTBIfobia és un problema molt greu que necessita el desenvolupament d’una llei integral per a poder abordar-la”, ha agregat.

Així mateix, el dirigent de la formació d’esquerres ha recolzat a Marisol Moreno en la denúncia que ja ha presentat en la Comissaria del Cos Nacional de Policia per delictes Contra l’Orientació Sexual i d’incitació a l’Odi. La regidora d’EUPV, que està estudiant la possibilitat de presentar també una querella, va ser atesa pel metge del Servei de Prevenció de Riscos i Medicina Laboral de l’Ajuntament d’Alacant, després de patir una agressió verbal invasiva molt violenta per part de dos individus que va provocar, tal com s’indica en el part de lesions, una crisi d’ansietat que ha exigit medicació, repòs i observació.

No es tracta de l’única ocasió en què Marisol Moreno és agredida verbalment sinó que el passat mes també va ser amenaçada i insultada pels mateixos individus, identificats com a estudiants de tauromàquia.

Related Articles

Back to top button