Comencen les obres per a calmar el trànsit a l’avinguda Alacant.

 

Ja han començat les obres d’instal·lació de ressalts a l’avinguda Alacant. L’objectiu és pacificar el trànsit d’aquesta via, en la qual els vehicles acostumen a circular a més velocitat de la establida per la normativa municipal. El principal avantatge de la instal·lació d’aquests ressalts d’obra es que generen menys soroll i són menys perjudicials per als vehicles que els anteriors de cautxú.

Valentín Mateos, regidor d’obres del municipi, ha destacat que és necessari introduir mesures per a calmar el trànsit sense perjudicar a la ciutadania: “Mentre que altres municipis opten per radars de velocitat, nosaltres demostrem que hi han alternatives per a aconseguir que Silla es convertisca en una Ciutat 30”.

Aquestes obres de condicionament de l’avinguda Alacant formen part de la subvenció de la Diputació rebuda per a l’asfaltat de vies i camins rurals que actualment s’està executant al municipi.  Aquestes obres que milloraran la circulació als camins rurals consisteixen en la reparació de l’asfalt del camí vell de Russafa, el del Saladar, de l’Algudor, l’Alteró, Torreta Ampla o Sènia de Vidal entre altres més. Per altra banda també s’actuarà sobre el nucli urbà asfaltant  el carrer San Francisco Javier, pintor Josep Renau o Sueca.

Show More

Related Articles

Back to top button