Silla celebra la Setmana de la Mobilitat Europea amb la gratuïtat del servei d’autobús de Silla a l’Hospital La Fe

L’àrea de Mobilitat de la Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures de l’Ajuntament de Silla ha celebrat la Setmana de la Mobilitat Europea 2017 amb la gratuïtat del servei d’autobús que connecta el municipi amb l’Hospital La Fe de València. Des del dia 18 fins al dia 22 de setembre, el servei d’autobús Silla – La Fe, que utilitzen unes quaranta persones al dia, serà totalment gratuït per al veïnat de Silla.

La regidoria ha volgut promoure aquest servei gratuït recolzant així el lema triat enguany per la Comissió Europea: “Compartir et porta més lluny!”. Per aquest motiu, com destaca Valentín Mateos, s’ha volgut promocionar l’autobús que comunica Silla amb l’Hospital La Fe, per ser “un exemple de mobilitat compartida” que a més es va aconseguir gràcies a la lluita veïnal i al suport de les actuals institucions municipals.

La Setmana de la Mobilitat porta des de l’any 2000 celebrant-se amb el suport de la Unió Europea durant el mes de setembre, realitzant-se activitat que promouen la mobilitat sostenible i el desenvolupament de bones pràctiques relacionades amb el transport i la mobilitat de les persones.

Related Articles

Back to top button