Sixto exigeix al Govern del PP que cerque una solució definitiva a la situació de “precarietat” del Consorci València 2007

El diputat d’EUPV en el Congrés, Ricardo Sixto, ha exigit al Govern dirigit per Mariano Rajoy que cerque una solució definitiva a la situació “de precarietat” que arrossega el Consorci València 2007 a causa de l’elevat deute que arrossega des de fa molt temps. La formació d’esquerres reivindica que la nostra ciutat siga tractada com unes altres de l’Estat que també han celebrat grans esdeveniments. “Barcelona i Sevilla també han tingut deutes elevats a causa de la Expo i als Jocs Olímpics i en tots dos casos ha sigut el govern de la nació el que ha assumit els deutes derivats dels mateixos”, ha recordat Sixto.

“Per què ha de ser diferent en el cas de València?”, s’ha preguntat el dirigent d’EUPV, qui ha insistit que no ha de fer-se aqueixa distinció i, per tant, “la nostra ciutat ha de ser tractada exactament igual”.

Així mateix, Ricardo Sixto ha manifestat la necessitat de superar una etapa a partir de la qual La Marina puga recuperar inversions i treballar de cara al futur. “Per açò és absolutament necessari que el deute siga assumit pel conjunt de l’Estat”, ha apuntat el diputat, qui, així mateix, ha agregat que és en aquesta línia en la qual han de treballar des del Consorci València 2007.

“Tant des de l’Ajuntament com des de la Generalitat s’ha de fer pressió al Govern central perquè es condone aqueix deute i, d’aquesta manera, es puguen rebre les tan anhelades ajudes d’Europa”, ha conclòs Sixto.

Related Articles

Back to top button