Rodríguez: “El fracàs de les negociacions es deu a un intent de privatització encoberta del cos d’examinadors de Tràfic”

El coordinador d’EUPV David Rodríguez ha apuntat que l’incompliment de l’increment salarial de 250 euros que es pacte en el 2015 té una ulterior intenció, que no és una altra, que privatitzar el servei públic, a més va explicar que havien detectat una plantilla absolutament insuficient per a cobrir la demanda.

Rodríguez ha destacat que els únics culpables són els responsables de la DGT que estan incomplint l’acord de pujada salarial que van aconseguir en 2015 amb el cos d’examinadors així com el Ministeri que no dota partida pressupostària per al compliment d’aquest acord. El propi Director General de Trànsit en una compareixença en el Congrés dels Diputats va qualificar de justa la reivindicació i va advocar pel compliment de l’acord. El màxim responsable d’EUPV va afirmar que la incompetència manifesta de DGT i Ministeri té com a ostatges a treballadors enganyats, autoescoles que no poden desenvolupar la seua activitat formativa i a més 5000 alumnes a el País Valencià que no es poden examinar de l’exercici pràctic.

El coordinador de la formació d’esquerres demana seny i respecte al compromís adquirit per part de l’Administració de l’Estat, perquè abans del dia 4 de setembre es puga arribar a un acord que evite la continuació de la vaga indefinida convocada per ASEXTRA (Associació d’Examinadors de Trànsit).

Per a acabar, Rodríguez va apuntar que actualment un examinador ve a realitzar uns 13 exàmens diaris que acaben generant al mes en concepte de drets d’examen uns ingressos per a l’administració de 26.000 euros, per la qual cosa considerem més que justa la reivindicació de l’augment salarial acordat en 2005, més si cap, quan la retribució mitjana d’un examinador és de 1200 euros mensuals, retribució aquesta, absolutament injusta per a la labor que exerceixen.

Show More

Related Articles

Back to top button