EUPV denuncia el comportament del regidor de Borriana Javier Gual i exigeix el seu cessament fulminant a causa dels problemes de seguretat de l’Arenal Sound

El coordinador d’EUPV David Rodríguez va manifestar que avui podríem estar parlant d’una tragèdia a causa de l’excés d’aforament del festival musical de Borriana Arenal Sound i va qualificar de negligent i temerari el comportament de l’edil de seguretat.

Rodríguez ha destacat que el Director General de l’Agència valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha efectuat una obertura d’acta per a donar inici a un expedient sancionador ja que la Policia Autonòmica va observar més aforament del permès, produint-se invasions per a accedir al recinte, algunes informacions xifren que dels 60.000 espectadors d’aforament màxim permès, es va aconseguir la xifra de 90.000; la pròpia organització va haver de cancel·lar tres concerts a causa d’aquest excés d’aforament.

El coordinador de la formació d’esquerres va afirmar que encara que afortunadament i de manera miraculosa no hàgem de lamentar danys personals, l’actuació passiva i irresponsable del regidor de Seguretat de Borriana no deu passar inadvertida, motiu pel qual exigim el seu cessament com a responsable de seguretat de l’Ajuntament.

El màxim dirigent d’Esquerra Unida va recordar que encara tenim molt present l’ocorregut en el Madrid Arena on van morir cinc persones per un excés d’aforament l’any 2012 i que per sobre de la celebració de qualsevol tipus d’espectacle, aquesta sempre la seguretat dels assistents.

Show More

Related Articles

Back to top button