La nova campanya d’implantació de papereres triplicarà la quantitat que hi ha instal•lades

Des de la regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures s’ha iniciat una campanya d’implantació de papereres que es distribuiran pel nostre municipi. La campanya ha començat amb la incorporació de 233 noves papereres que s’afegiran a les 118 que ja estan distribuïdes pel poble.  Com a resultat es triplicarà la quantitat de papereres instal·lades al municipi.

El regidor Valentín Mateos ha assenyalat que mitjançant aquesta actuació municipal es renovaran totes les papereres dels parcs. També es reforçaran zones de molta afluència com ara els col·legis o les vies principals de Silla. Mateos ha destacat especialment el cas de la zona de la Bega, que no comptava amb cap paperera i després de la campanya d’implantació disposarà de unes 40. Les papereres substituïdes es reutilitzaran a les zones industrials del municipi, que tampoc disposaven d’aquest mobiliari.

Amb aquesta actuació es pretén millorar el servei de neteja viària, ja que es reduirà la quantitat de papers i envasos abocats a la via pública i així es facilitarà la tasca de neteja als operaris. La implantació de papereres s’ha iniciat pels parcs, concretament als de les places de la Senyoria i Sanchis Guarner, i es continuarà per la resta del nostre municipi.

Related Articles

Back to top button