EUPV denuncia la supressió del 40 per cent del servei de rodalies que ofereix Renfe entre Castelló i València

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha valorat com una “nou abús del PP” la supressió a partir de hui de més d’una trentena de trens que uneixen València amb Castelló. “Com és possible que de les 82 connexions ferroviàries que es tenen diàriament es vaja a passar a 50?”, s’ha preguntat Rodríguez, qui ha afegit que els populars, una vegada més, “se segueixen burlant dels habitants de les Comarques del Nord tractant-los com a ciutadans de tercera”. 

En concret, el màxim dirigent de la formació d’esquerres ha relatat que, després dels innombrables problemes amb retards i supressió de trens per falta de maquinistes que ve tenint la línia que uneix València amb Castelló, i que, a més, li ha fet perdre quasi un 15 per cent dels usuaris, “a partir de hui, els usuaris es trobaran la major part del dia amb freqüències d’una hora per a unir ambdues capitals de província”.

Així mateix, David Rodríguez ha qualificat als diputats del PP en el Congrés, Miguel Barrachina i Óscar Clavell, de “marionetes còmplices de les polítiques que maltracten i marginen a les Comarques del Nord”, fet aquest, que ja va quedar palés en el “acarnissament” que es va tenir amb Castelló en l’elaboració i posterior aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Per la seua banda, el responsable d’organització de les Comarques del Nord, Paco Latorre, ha defensat que EUPV “va a continuar denunciant sistemàticament les contínues retallades que executa el PP en la província de Castelló, on és palpable la nul·la sensibilitat que té el partit dirigit per Mariano Rajoy cap als ciutadans de les Comarques del Nord”.

Show More

Related Articles

Back to top button