Ja està en marxa la línia d’autobús amb connexió directa des de Silla a l’Hospital La Fe

Des del passat dilluns, Silla ja compta amb el servei d’autobús que connecta el municipi amb l’Hospital La Fe de València. Els veïns i veïnes ja poden disposar d’aquest servei que garanteix la comoditat i l’estalvi econòmic.Les despeses derivades del servei seran assumides per l’Ajuntament de Silla, garantint així la connexió directa per a tots els usuaris i donant solució a la demanda dels afectats pel canvi d’hospital de referència en 2014.

Valentín Mateos, regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures i responsable del servei, ha acompanyat junt almb l’Alcalde als primers usuaris a estrenar la ruta Silla-València que farà l’autobús. Mateos ha destacat que, encara que el problema no és competència municipal, era necessari solucionar el dret fonamental que havia sigut llevat al veïnat de Silla. Segons Mateos, “enfront de la passivitat de Conselleria, hem aconseguit garantir l’accés a la sanitat pública en igualtat de condicions que la resta de municipis de la comarca”.

La creació d’aquesta línia d’autobús és una promesa electoral que ha estat un objectiu prioritari des de l’arribada d’Esquerra Unida a l’equip de govern municipal. Des de la regidoria de Territori, Urbanisme i Infraestructures es van realitzar nombroses reunions amb la Conselleria i amb l’empresa concessionària del servei de transport, i es van proposar solucions alternatives i sense despeses extres per a Conselleria. No obstant això,com no s’obtenien respostes favorables a les necessitats dels usuaris de Silla, es va optar per la creació d’aquest nou servei municipal. Valentín Mateos ha assegurat que encara que el servei s’assumirà amb recursos municipals, es continuarà exigint a Conselleria que assumisca els costos, per tractar-se d’una competència que propia d’aquesta administració. Des d’Esquerra Unida denunciem que ja són dos anys els que portem esperant una solució de la Conselleria del PSPV i Compromís, que critica el govern de Mariano Rajoy i la seua passivitat respecte a les inversions al transport metropolità de València, mentre no s’escolten les necessitats de les veïnes i veïns de Silla.

Aquesta nova línia, la 184, eixirà a les 7:30 hores del matí des de l’ambulatori municipal, i realitzarà un total de sis viatges diaris de dilluns a divendres. L’autobús farà catorze parades en punts claus del nostre municipi abans de dirigir-se cap a La Fe. D’aquesta manera, els usuaris majoritaris de l’autobús, persones d’edat avançada, amb mobilitat reduïda o que pateixen alguna malaltia, tindran garantit un servei de transport, directe, còmode i més econòmic.

Show More

Related Articles

Back to top button