EUPV sol·licitarà al ple la reprovació del president de la Diputació d’Alacant

Pérez: ”Sánchez no pot continuar com a màxim dirigent provincial mentre estiga sent investigat en un cas per delictes penals”

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, ha defensat que César Sánchez ha de ser apartat com a president de la institució fins que no es tanque la investigació iniciada per la fiscalia de Dènia per un possible delicte per coaccions i un altre de malversació de cabals públics. Per aquest motiu, “aquest mateix matí hem registrat una proposta on se sol·licita la reprovació en el Ple del pròxim dimecres del president de la Diputació d’Alacant per les últimes notícies sobre la seua imminent imputació en un cas de suposades coaccions a un funcionari públic del seu municipi en les passades eleccions municipals”, ha dit.

Pérez considera que cal ser molt prudents en aquests casos i mantenir la calma i serenitat abans d’exercir judicis polítics paral·lels. Precisament per açò, “crec que, mentre no es resolga la situació, la figura representativa d’aquesta institució no pot recaure en una persona que, actualment, se li està investigant en un cas de delicte per coaccions i un altre de malversació de cabals públics”.

Per a la diputada alacantina, César Sánchez hauria de delegar el càrrec com a president en un acte d’integritat política, en cas contrari, “estaria admetent que ha arribat a la institució de Calp i la Diputació dopat, fet en el què, lamentablement, el PP ja té una llarga experiència”.

Finalment, Pérez ha insistit que no estem davant una simple denúncia administrativa sinó penal. “La Fiscalia és molt prudent a portar a terme aquestes denúncies si no considera realment que existisquen indicis ferms per a continuar amb el procés”, ha recordat.

Show More

Related Articles

Back to top button