EUPV participa en l’acte del 80 aniversari de la revista Nuestra Bandera

En el marc del seu 80 Aniversari, aquesta vesprada, el Centre Sindical Primer de Maig ha acollit la presentació de la revista de debat polític i ideològic del PCE, Nuestra Bandera que, sota el títol ‘Reforma o ruptura: L’esquerra davant l’actual fase política’, centra l’anàlisi de l’actual conjuntura, apostant per la convergència de l’esquerra política i social en el camp dels interessos de la majoria social treballadora. Agrair la presència d’Alberto Cubero, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Saragossa, per Zaragosa en Común i secretari general del PC. d’Aragó. Cubero d’Empar Pablo, secretària de moviments i xarxes socials de CCOO, de Javier Parra, secretari general del PCPV, i Marga Sanz, subdirectora de Nuestra Bandera.

Així mateix, també volem donar les gràcies a les diverses forces polítiques i socials que han participat en el debat com Compromís, Podemos-Podem, Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), la Federació d’Associacions de Veïns de València, el Moviment Democràtic de Dons del País Valencià (MDD-PV) i el Front d’Estudiants Universitari (FEU), entre uns altres.

Related Articles

Back to top button