EUPV exigeix a Generalitat i Diputació que defensen la gestió pública de les aigües residuals

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha lamentat la batalla en la qual es troben immerses la Generalitat i la Corporació Provincial pel que fa a la gestió de les aigües residuals, servei que es realitza des d’EGEVASA, empresa mixta en la qual l’administració provincial té una participació majoritària. “Des de la formació d’esquerres estem totalment en contra de la privatització d’aquest servei ja que no considerem que aquesta siga la millor forma de desenvolupar una prestació adequada i correcta per a la ciutadania”, ha afirmat Rodríguez.

En aquest mateix sentit, el dirigent d’EUPV ha recordat que des de l’organització “defensem la conversió d’EGEVASA en una empresa pública de manera que el servei siga gestionat directament per la Diputació”. “Entenem l’accés a l’aigua i al sanejament com un dret fonamental de tots els ciutadans i creiem que la millor manera de fer-ho és des de la fórmula de la gestió pública”, ha dit.

Per la seua banda, la diputada provincial d’EUPV i vicepresidenta quarta de la Diputació de València, Rosa Pérez, ha recordat que la formació d’esquerres ja es va oposar al març del passat any al nomenament d’una persona vinculada professionalment a Aguas de Valencia, empresa propietària del 49 per cent de les accions de EGEVASA, com a president de la mateixa. “El lloc de director gerent té un caràcter estratègic i, per tant, xoca frontalment amb la consideració de l’aigua com bé comú i no com un negoci”, ha conclòs la diputada.

 

Related Articles

Back to top button