EUPV celebra el retorn de l’ex regidor Pepe Blanco a la formació d’esquerres

Diferents càrrecs públics, dirigents i militants de la formació d’esquerra han participat hui en un acte a Burjassot en el qual se li ha fet lliurament de nou del carnet d’EUPV a Pepe Blanco, després de l’exculpació per part dels tribunals d’unes acusacions que, finalment, s’han demostrat que no eren certes i injustificades. Cal recordar que Blanco va ser regidor per la formació d’esquerres durant la passada legislatura i va abandonar el seu càrrec i la militància després de la denúncia.

Des de la direcció d’Esquerra Unida es va valorar en el seu moment el gest de l’edil en aquells dies per a evitar que aquesta denúncia afectara a l’organització. Per tot açò, i després d’haver-se dictat sentència ferma que li exculpa dels càrrecs pels quals se li van imputar, EUPV entén que l’acte d’aquesta vesprada té especial rellevància.

La formació d’esquerres vol posar en valor que aquest tipus d’actuacions són tot un exemple de comportament ètic d’un càrrec públic, cosa que no s’aplica en altres partits polítics quan s’imputen als seus dirigents.

L’acte, que s’ha celebrat en la seu d’EUPV de Burjassot a les 19:30 hores, ha comptat amb la presència del coordinador d’EUPV, David Rodríguez, del diputat d’EUPV en el Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, el secretari general del PCPV i portaveu del grup d’EUPV en l’Ajuntament de Paterna, Javier Parra, de les excoordinadoras Glòria Marcos i Marga Sanz, així com d’altres dirigents i militants de l’organització.

Related Articles

Back to top button