Sixto demana una solució immediata a la falta de personal de la Prefectura de Tràfic d’Alzira

El diputat d’EUPV en la Cambra baixa, Ricardo Sixto, ha presentat una bateria de preguntes a la Mesa del Congrés dels Diputats relatives a com està afectant la pèrdua de personal en l’oficina local de la Prefectura de Tràfic d’Alzira. “La reducció de personal està provocant la saturació del servei i la pèrdua de qualitat en l’atenció als usuaris, sense oblidar tampoc una demora en els exàmens de conduir, tal com ja va denunciar fa uns dies el sindicat CSIF”, ha argumentat.

Entre les preguntes que ha plantejat el diputat valencià al Govern dirigit per Mariano Rajoy destaquen quin és el període mitjà de retard en aquesta oficina per als exàmens de conduir, quines mesures es van a prendre per a evitar la deterioració del servei per l’escassetat de personal o si es van a cobrir les vacants i baixes en aquesta oficina.

Sixto ha recordat, com ja va denunciar CSIF, que l’oficina compta en l’actualitat amb 25 empleats, 14 menys que en 2011. “És urgent que la Direcció General de Trànsit reforce com més prompte millor aquestes instal·lacions situades en la capital de la Ribera Alta ja que, en cas contrari, els retards i el mal servei s’incrementarà i els perjudicats seran, d’una banda, els treballadors que hauran de fer front a una sobrecàrrega de treball, i, per una altra, la ciutadania que ha de realitzar tràmits en aquesta oficina”, ha assegurat el dirigent de la formació d’esquerres.

Per tot açò, “exigim al Govern que dote amb més personal la Prefectura de Tràfic d’Alzira per a poder evitar el col·lapse que es produirà en el cas que no es done una solució immediata”, ha conclòs.

Show More

Related Articles

Back to top button