EUPV torna a Madrid el 27M per a exigir ‘Pa, Treball, Sostre i Igualtat’ al Govern de Mariano Rajoy

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, participarà aquesta vesprada en la presentació de les Marxes de la Dignitat 27M, que tindrà lloc a les 19 hores en la Fira Associativa de Paterna, juntament amb Raquel Rubio, de la PAH, i Khristian Devis, de les Cadires contra el Fam. En l’acte, que està presentat pel portaveu d’EUPV en l’Ajuntament de Paterna, Javier Parra, Rodríguez explicarà els motius pels quals, una vegada més, la formació d’esquerres participa en aquestes marxes que es concentraran a Madrid el pròxim 27 de maig.

“El lema de la present edició és ‘Pa, Treball, Sostre i Igualtat’ perquè ens trobem davant una situació extremadament difícil, d’emergència social, que ens convoca a donar una resposta col·lectiva i massiva de la classe treballadora, la ciutadania i els pobles, com a perspectiva per a totes i tots aquells que estan lluitant i que pateixen les contradiccions d’aquest sistema que solament genera atur, precarietat, pobresa i violència”, ha defensat el màxim dirigent d’EUPV.

Cal destacar que per a aquesta cita la formació d’esquerres ha disposat tres autobusos que eixiran des de diferents punts del País Valencià. “Considerem que es tracta d’una convocatòria en la qual la presència d’EUPV és fonamental i, per açò, eixirà un autobús des de Sagunt, passant per València i Utiel, un altre des de la Vall d’Albaida i un tercer des de les comarques del sud”, ha explicat el coordinador.

Per açò, -ha continuat- “fem una crida massiva perquè la gent se sumeix a aquesta iniciativa perquè és necessari eixir al carrer per a defensar una societat més justa i solidària, un canvi real, no un simple canvi de govern, necessitem que els qui estiguem disposats a barallar ens unim”.

En definitiva, “en una nova ocasió les Marxes permeten unir a organitzacions socials i polítiques i articular respostes unitàries davant els atacs de les polítiques neoliberals del govern del PP. Per a la transformació de la societat fan falta organitzacions fortes que empoderen a la gent i EUPV sempre estarà en el carrer reclamant el que la ciutadania necessita”, ha conclòs.

Show More

Related Articles

Back to top button