Fayos: “No es poden permetre aquest tipus d’actituds tan agressives i menys per part d’un representant públic”

Esquerra Unida de Benicull considera que el regidor de Compromís ha de dimitir després de l’altercat amb l’Alcaldessa del municipi.

Ahir el ple de la corporació aprovà una moció condemnant l’actitud agressiva per part del portaveu de Compromís de Benicull, Joan Vicent Geribés, on en una reunió a l’Ajuntament, insultà a crits de “pallassa” a la màxima autoritat del municipi i li pegà una palmada en la mà abans d’abandonar la reunió. “No és la primera vegada que aquest regidor té alguna eixida de to, però aquesta vegada s’ha extralimitat. No podem permetre actituds tan agressives per part d’un representant de la ciutadania, és una vergonya”, explica el portaveu d’Esquerra Unida, Vicent Fayos.

“Insultar i amenaçar d’eixa manera a l’alcaldessa no té cabuda en aquest Ajuntament, des del nostre punt de vista és una falta de respecte també a la ciutadania”, afegeix Fayos.

Ja en la legislatura passada, Joan Vicent Geribés, fou notícia al ser declarat trànsfuga per Esquerra Unida, organització amb la que arribà a l’Alcaldia i ell decidí abandonar “per reaccions també impròpies d’un alcalde amb els seus companys, per incompliments polítics i per molts altres motius que des d’Esquerra Unida no li consentirem”, explica el portaveu d’Esquerra Unida. “Però el que tenim molt clar és que açò tampoc li ho anem a consentir, per això li demanem la dimissió immediata i que Compromís prenga mesures contra aquesta persona”, conclou Fayos.

A més a més, des d’Esquerra Unida donem suport a l’Alcaldessa, Amparo Giner, que ja ha interposat una denúncia per agressions.

Related Articles

Back to top button