David Rodríguez entén que es menysprea al País Valencià i que els pressupostos del estat són enganyosos

EUPV qualifica el finançament del govern espanyol al País Valencià d’injust i irrisori.

David Rodríguez entén que es menysprea al País Valencià i que els pressupostos de l’estat són enganyosos,

Des d’Esquerra Unida del País Valencià volem deixar palesa la nostra més profunda desavinença amb els pressupostos que el govern espanyol planteja per al nostre territori. Entenem que són uns pressupostos enganyosos, ja que estan platejats des de l’execució dels passats pressupostos i no des de la inversió prevista inicialment.

Considerem que el País Valencià es veu greument menyspreada i oblidada. A Esquerra Unida compartim fermament el principi de solidaritat entre els diferents territoris de l’estat, però de cap manera podem estar d’acord amb què es castigue i oprimisca al nostre País. El finançament que proposa el govern de l’estat espanyol és del tot insuficient, inclòs es podria titllar de presa de pèl.

Un altre punt a destacar d’aquests pressupostos és la previsió de qüestions que se sap del cert que no s’acompliran, així que són doblement tramposos i vergonyosos. No es poden pressupostar coses que ja s’ha dictaminat que són del tot il·legals, com la zona ZAL de la Punta.

Esquerra Unida se suma a la declaració institucional de les Corts Valencianes, exigint un millor finançament per al País Valencià.

Show More

Related Articles

Back to top button