Ricardo Sixto lamenta que l’estació de RENFE de Bunyol no siga accessible per a tot el món

Pe25682 ESTACIÓN BUÑOL

El diputat d’Esquerra Unida, lamenta que “malgrat estar en el segle XXI els trens que passen per aquesta estació siguen del segle passat. Entre la falta d’accessibilitat i el temps en arribar a València suposa més un rebuig que una altra cosa”.

Aquesta línia de ferrocarril continua obsoleta, sense electrificar i amb trens vells, malgrat les continues reivindicacions dels usuaris i el compromís de millora del Ministeri de Foment des del 2010.

“Des d’Esquerra Unida demanem la immediata execució de les millores d’aquesta línia i, per això, hem presentat una bateria de preguntes”, diu Sixto. A més a més, el diputat es compromet a presentar, una altra vegada, esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, en el cas que el Govern no tinga prevista la inversió en aquesta línia. Per al diputat valencià les inversions en aquesta línia “s’han quedat a mitges, ja que l’estació està en condicions, després de la remodelació i del soterrament de les vies, però en canvio els trens que passen per allí no estan adaptats per a la gent amb alguna discapacitat perquè són molt vells. Això, avui en dia no té cap sentit, perquè no estem parlant d’arribar abans o després sinó simplement de no poder ni pujar”, es queixa Sixto.

El diputat d’esquerres insisteix que “es necessiten més inversions en les rodalies, però integral per a que es millore el servei, i no sols aquesta sinó també la línia Xàtiva-Alcoi que a hores d’ara i després de tants anys de reivindicacions continua sense resoldre’s, o la línia Gandia-Dènia que porta molts anys sense ser una realitat”.

En aquest sentit, Ricardo Sixto reclama que “per al Partit Popular la prioritat continua sent els trens d’Alta Velocitat, al punt de construir estacions que quasi ni s’utilitzen. És un veritable despropòsit quan en rodalies les inversions ni arriben i aquest és el servei que utilitza la gent diàriament”.

Related Articles

Back to top button