EU-ALZIRA DENUNCIA LES ACCIONS FEIXISTES PERPETRADES EN LA SEUA SEU I ALTRES LLOCS DE LA CIUTAT

16990351_10210388352399324_1284204169_o

El col·lectiu d’EU-Alzira condemna les accions feixistes que han realitzat en la nostra seu, i en altres llocs de la ciutat, que mostren la intolerància i la ignorància dels seus autors. Desgraciadament, no es tracta d’un fet aïllat, sinó que és una circumstància que de tant en tant patim tant EU com altres entitats també en la nostra ciutat.

Des d’EUPV hem exigit en multitud d’ocasions a les administracions tolerància zero cap a manifestacions dels moviments feixistes al País Valencià, que és un dels territoris on més atacs es produeixen en tot l’Estat. Desgraciadament en algunes ocasions l’actitud de les autoritats ha estat permissiva en les actuacions i manifestacions de grups d’extrema-dreta.

En els últims temps, moltes entitats d’esquerres i valencianistes hem patit tot un degoteig d’agressions. Això no obstant, des d’EU-Alzira volem manifestar la nostra voluntat de continuar treballant per la convivència democràtica, la igualtat i la justícia social.

Show More

Related Articles

Back to top button