Rodríguez: “Per fi es comença a fer justícia per un dels casos de corrupció més greus del País Valencià”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, després de conèixer que la Fiscalia Anticorrupció ha demanat l’entrada a la presó dels principals implicats de la trama Gürtel pels enganys en Fitur, ha assenyalat que després de molts anys “per fi es comença a fer justícia per un dels casos de corrupció més greus del País Valencià”. Segons Rodríguez, “no es tracta d’un cas aïllat sinó que estem davant una de les tantes peces d’una trama que afecta al PP valencià i que esperem que es resolga com més prompte millor ja que està en joc la imatge de la nostra comunitat”.

El màxim responsable d’EUPV ha recordat que la formació d’esquerres va destapar durant la passada legislatura nombroses irregularitats i contractacions de la Generalitat amb empreses relacionades amb la trama Gürtel. “És una satisfacció per a nosaltres que tant esforç haja merescut la pena i que l’ingrés a la presó de Correa, Crespo i ‘El Bigotes’ supose un exemple per a molts altres membres del PP”, ha assenyalat.

No obstant açò, el coordinador d’EUPV no ha volgut oblidar que l’eix de tota aquesta trama és l’ex president Francisco Camps, “protagonista d’una de les famoses escoltes en les quals es referia a un dels condemnats com amiguet de l’ànima”. “És cert que va ser absolt de la causa dels tratjes, però no entenem com segueix eixintse airós, sobretot si tenim en compte que tot l’entramat d’aquest cas de corrupció es va gestar en el Consell i sent ell president de la Generalitat i, per tant, considerem que ha d’assumir la seua responsabilitat”, ha assegurat.

“El Govern de Francisco Camps va contractar de manera reiterada i des de quasi totes les conselleries i algunes empreses públiques de la Generalitat els serveis de les empreses vinculades a la trama Gürtel i açò no pot quedar impune”, ha conclòs.

 

Related Articles

Back to top button