EU-Alzira s’ha reunit amb l’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) per a impulsar propostes en matèria d’igualtat des de l’Ajuntament

El grup municipal d’EUPV-Alzira s’ha reunit aquest matí amb l’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) per a tractar les propostes en matèria d’igualtat. Des de l’Associació s’ha traslladat al grup municipal d’EU la necessitat d’impulsar la creació del Consell Municipal de la Dona amb un caràcter participatiu, consultiu i d’assessorament als diferents òrgans de l’Ajuntament en matèria de dones i igualtat de gènere, per a resoldre situacions que menyspreen la igualtat en Alzira alhora que dinamitze les polítiques d’igualtat, entenent la necessitat que l’enfocament de gènere siga un principi de treball transversal en totes les accions municipals.

Des d’EU-Alzira hem traslladat a AJUDA que, dins les àrees que gestiona el nostre grup, la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, que agrupa a sindicats i tècnics municipals, ha représ les seues reunions després de molt de temps d’inactivitat per a millorar les polítiques d’igualtat del personal públic, i gràcies a la qual s’ha provat el protocol contra l’assetjament; s’ha encetat la tasca d’avaluació del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, en què participen tots els departaments. A més a més, des de la regidoria de Recursos Humans s’han introduït per primera vegada mesures per a corregir la infrarrepresentació de les dones en determinats llocs, introduint mecanismes de discriminació positiva.

Show More

Related Articles

Back to top button