Esquerra Unida lamenta que el nou govern autonòmic també antepose els interessos privats futbolístics als de la ciutadania

Rodríguez: “La mala gestió dels clubs no pot ser responsabilitat dels valencians i valencianes”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha considerat una decisió “totalment desencertada” la presa per la Generalitat Valenciana d’adquirir l’estadi de futbol de l’Hèrcules, el Rico Pérez, en considerar que anteposa els interessos futbolístics a les vertaderes necessitats dels valencians i valencianes en serveis tan fonamentals com l’ocupació, l’habitatge, la dependència o els serveis socials, entre uns altres. Durant la passada legislatura la formació d’esquerres ja va denunciar els contractes milionaris signats amb els clubs de futbol per part dels governs populars de Camps i Fabra, no obstant açò, “no esperàvem que açò tornara a succeir amb un Consell progressista”, ha argumentat el dirigent d’esquerres.

“Com pensa explicar el senyor Puig a aquelles famílies els membres de les quals es troben tots en l’atur i asfixiats econòmicament que una institució com la Generalitat ha decidit invertir prop de 4 milions d’euros a comprar un camp de futbol?”, s’ha preguntat Rodríguez.

Per al màxim responsable d’EUPV, “aquesta no és la forma més adequada d’un Consell progressista si realment vol desmarcar-se de les polítiques dutes a terme pels seus antecessors en el càrrec durant diverses legislatures” i, per açò, David Rodríguez, ha instat a la Generalitat al fet que reflexione aquest tipus de decisions abans de prendre-les “ja que els valencians i valencianes el que volen és que el nou govern autonòmic els ajude per a poder tenir un projecte de vida, cosa de la qual a dia d’avui manquen moltes famílies a el País Valencià i no pagar la mala gestió dels clubs de futbol que una vegada més s’aprofiten dels sentiments dels aficionats”.

 

Show More

Related Articles

Back to top button