L’Ajuntament d’Alzira aprova cinc beques de mobilitat a Itàlia dins del projecte europeu “Parents School”

L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha aprovat les bases per a què 5 dels alumnes del projecte europeu ‘Parents School’ viatgen a Itàlia per a desenvolupar la seua formació. Aquest projecte s’ha dut a terme en col·laboració de les Escoletes Infantils Municipals, i té com a objectiu el desenvolupament d’estratègies per a la formació i mètodes no formals i informals per millorar les competències en la cura dels infants en edat Preescolar per a la realització d’una activitat formativa complementària a Itàlia en abril de 2017.

IDEA, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte europeu ‘Parents School’, juntament amb altres entitats d’altres països amb l’objectiu de millorar les habilitats en l’atenció i cura als menors entre 0 i 3 anys. Aquest curs formatiu inclou les següents àrees: desenvolupament emocional entre 0 i 3 anys; primers auxilis, alimentació i higiene, malalties comunes entre 0 i 3 anys, administració de medicaments, gestió del estres infantil.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Ivan Martinez, ha destacat que «amb aquests projectes de mobilitat estem apostant per millorar les aptituds i competències clau, tenint especialment en compte la seua contribució a la cohesió de la societat, per augmentar les oportunitats de mobilitat i reforçar la cooperació entre el món de l’educació i la formació i el món laboral. L’aposta pels projectes europeus està comportant que més alzirenyes i alzirenys es beneficien de noves oportunitats de formació i d’intercanvi de coneixements i experiències. Des d’IDEA anem a continuar treballant per tal de fer possible impulsar més iniciatives d’aquesta mena.”

Les bases i tota la informació detallada sobre aquestes beques es podran consultar en www.idea-alzira.com.

Related Articles

Back to top button