IDEA POSA EN MARXA ‘DINAMITZA’T’: UN NOU PLA D’OCUPACIÓ

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, ha posat en marxa un nou pla d’ocupació: “Dinamitza’t”, que permetrà  contractar 11 persones desocupades durant 4 mesos en les pròximes setmanes amb una inversió de 74.647 euros. L’Ajuntament s’ha acollit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per poder portar-lo a terme.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació. En aquest cas, el pla d’ocupació ‘Dinamitza’t’ pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies, en aquest cas orientat als majors de 45 anys. Cal recordar que en l’últim any s’ha contractat a 70 persones que tenien tots els membres de la seua família a l’atur, i aquest pla pretén completar una contractació que permeta accedir a ajudes d’atur a aquests treballadors i donar-los oportunitats de formació i inserció laboral.”

Amb aquest pla l’Ajuntament destinarà 11 treballadores i treballadors a diversos serveis d’utilitat col·lectiva, com el manteniment del patrimoni municipal i espais públics. Si bé la Diputació estableix un mínim de tres mesos, l’Ajuntament els ha ampliat a 4 per poder cobrir les necessitats socials de les persones del Pla Famílies.

Related Articles

Back to top button