Esquerra Unida exigeix al Consell que comunique València amb l’Hospital Doctor Moliner de Serra

Rodríguez: “Fa set anys que es va suprimir l’autobús que unia ambdues zones i encara no s’ha donat solució”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, després de les queixes rebudes per veïns i veïnes del municipi de Serra, ha exigit a la Generalitat València al fet que restablisca el servei d’autobús gratuït que unia València amb l’Hospital de Crònics Doctor Moliner, situat en aquesta localitat i denominat anteriorment com Porta Coeli. Rodríguez ha recordat que aquest servei va ser interromput a l’octubre de 2010 pel PP, no obstant açò, després del canvi polític en el Consell la situació continua sent la mateixa ja que no s’ha restablit la connexió.

“Tant malalts que ha d’acudir a aquest centre sanitari com a personal laboral o familiars de pacients ingressats porten quasi set anys patint aquesta manca i, per tant, no és de rebut que se seguisca allargant aquesta situació més en el temps”, ha assegurat el coordinador d’EUPV, qui ha exigit al Consell dirigit per Ximo Puig, i, en concret, a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, al fet que restablisquen immediatament el servei o, en cas de no poder realitzar-se, se cerque una solució que permeta als afectats traslladar-se fins a aquest centre sanitari.

David Rodríguez ha recordat que es tracta d’un hospital d’atenció a malalts crònics i de llarga estada, amb especial atenció a la dependència, a les persones majors i a les necessitats dels pacients al final de les seues vides. “No es pot seguir mantenint i perllongant en el temps una situació tan injusta i, per açò, esperem que la Generalitat actue immediatament i pose un transport gratuït com més prompte millor”, ha conclòs.

 

Related Articles

Back to top button