Higinio Sánchez, coordinador del nou col·lectiu d’EUPV a Albatera

El Centre Municipal 3 d’Abril va ser el lloc escollit per a la presentació ahir del nou col·lectiu d’EUPV en el municipi alacantí d’Albatera, que estarà coordinat per Higinio Sánchez, de 28 anys, i que compartirà la responsabilitat del càrrec amb el suport directe de Dolores Sánchez. L’acte, molt emotiu amb les intervencions de diversos històrics militants, va comptar amb la presència del coordinador general de la formació d’esquerres, David Rodríguez, i la diputada provincial d’EUPV per Alacant, Raquel Pérez.

Higinio Sánchez, natural d’Albatera, és un gran coneixedor de les necessitats i la precarietat del municipi, en el qual des de fa 10 anys l’atur ha crescut un 50 per cent. “Tenim un gran repte en aquest camp ja que en 2006 el nombre de desocupats de la localitat ascendia a 457, mentre que en 2016 la xifra afecta a 1.029 persones”, va afirmar el nou coordinador local.

David Rodríguez, coordinador d’EUPV, va felicitar a les companyes i companys d’Albatera per un “treball intens que porten realitzant des de fa més de tres mesos en la creació del col·lectiu, després de més de 20 anys sense tenir presència en aquest municipi”. “Es tracta d’un dia històric del que ens honra i enorgulleix formar part per la transcendència que significa per a Albatera i la comarca de la Vega Baixa”, va afegir Rodríguez.

Igualment, la diputada provincial d’EUPV, Raquel Pérez, ha destacat que aquest nou col·lectiu s’ha format “gràcies a una important labor d’equip, de persones il·lusionades pel projecte d’Esquerra Unida i que van a recuperar l’espai que necessita i que està reclamant la ciutadania actualment. La meua enhorabona i saben que tenen tot el meu suport per a, des de la Diputació d’Alacant, plantejar qualsevol iniciativa que siga rellevant per al municipi”.

Related Articles

Back to top button