Pérez mostra la seua satisfacció pel suport del PP a la moció d’EUPV sobre ajudes als agricultors després dels danys causats el passat any

EUPV demana que Federico Trillo siga declarat ‘persona non grata’ per part de la Corporació Provincial

La diputada provincial d’EUPV per Alacant, Raquel Pérez, s’ha congratulat per la decisió del grup popular en la Diputació d’Alacant de recolzar la moció plantejada per la formació d’esquerres en el Ple de la Corporació Provincial, celebrat aquest matí, en la qual sol·licitava un paquet de mesures d’ajuda als afectats per les fortes pluges del passat mes de desembre amb l’objectiu de superar els danys ocasionats. “Ens semblava que era de justícia que l’administració provincial no deixara abandonades a les persones afectades per les grans pèrdues que les condicions climatològiques han ocasionats en les plantacions i en la ramaderia alacantines”, ha afirmat Pérez.

Durant la seua intervenció, la diputada provincial ha recordat que 2016 ha sigut un annus horribilis per al camp valencià ja que “podríem estar parlant en conjunt d’unes pèrdues climatològiques de prop de 700 milions d’euros doncs s’ha passat d’un període d’extrema sequera a episodis de temporals”.

D’altra banda, Raquel Pérez ha lamentat que no haja prosperat una esmena a la totalitat a una moció que ha presentat el grup popular en la qual sol·licitava que s’instara a la Generalitat la creació de la Conselleria de Turisme i la ubicació de la seua seu a Benidorm, concretament en les instal·lacions de INVATTUR. “Estem molt sorpresos pel poc pudor que el PP està reclamant la ubicació de la nova Conselleria de Turisme a Benidorm quan no han sigut ni tan sols capaços de complir amb el seu propi conveni que van signar amb aquest municipi fa més d’un any per a obrir una seu del Patronat de Turisme Costa Blanca”, ha afirmat la diputada.

Per a la dirigent de la formació d’esquerres, “el PP no és partit més adequat per a presumir de compliments de programes electorals quan són els primers en no saltar-se a la torera els seus propis compromisos”. Per contra, des d’EUPV, “dins dels limitats marges que ens permet l’actual sistema imperant, no deixarem de recolzar, fomentar, proposar i recolzar aquelles iniciatives que siguen beneficioses per al sector turístic però sempre formulant alternatives de reindustrialització del nostre territori”, ha manifestat.

Finalment, Pérez ha sol·licitat que l’ex ministre Federico Trillo siga declarat “persona senar grata” per part del Ple de la Corporació Provincial pel seu paper entorn de l’accident del Yak 42 en el qual van morir 62 militars, petició que ha sigut desestimada pel president César Sánchez.

Related Articles

Back to top button