David Rodríguez és ratificat amb el suport majoritari del Consell Polític Nacional

El Consell Polític Nacional d’EUPV ha ratificat aquest matí a David Rodríguez com a coordinador general de la formació d’esquerres en el marc del procés assembleari que es va començar al mes de setembre. Una volta finalitzats els torns de paraula, s’ha procedit a les votacions amb un resultat majoritari de suport al coordinador.

Després de la celebració de la XII Assemblea d’EUPV del passat 15 d’octubre, hui s’ha celebrar el primer Consell Polític Nacional (CPN) amb la participació de totes les comarques del País Valencià en el que s’ha ratificat al coordinador amb el suport del 58 per cent del Consell, que també ha aprovat la proposta d’executiva feta pel coordinador.

La nova executiva està formada per Antonio Parrilla com a Secretari d’Organització, Julia Sánchez com a responsable de l’Extensió Organitzativa, Estefania Candel s’encarregarà de Política Municipal, Guillermo Sepúlveda en Acció Política, María Ángeles Llorente, responsable d’Àrees, Violeta Lerma en Comunicació, Javier Casado en Cultura i Memòria Democràtica, Natividad García en Acció Social, Ricardo Sixto com a responsable de Política Institucional i Paco Latorre en Extensió Organitzativa de les Comarques del Nord.

En este sentit, el propi David Rodríguez ha deixat les portes obertes a que en un futur es puga integrar a més gent en l’executiva i en els diferents grups de treball. “Anem a treballar per enfortir el projecte i que EUPV puga continuar tenint representació en les diferents institucions, així com guanyar en la nostra incidència soci-política”, ha dit.

Show More

Related Articles

Back to top button