Sixto: “Amb el rescat a les autopistes en fallida el PP demostra que privatitza els beneficis i socialitza les pèrdues”

Després de la notícia que ha saltat a la llum respecte a que l’Estat va a rescatar les autopistes en fallida, el diputat d’EUPV en el Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha assegurat que aquesta decisió tan sols demostra “el que portem defensant des de fa molt temps i és que el PP privatitza els beneficis i socialitza les pèrdues, igual que ha fet en tots els processos de privatització o amb el rescat de la banca. Als xicotets empresaris ningú els rescata, només als seus amics”. Així mateix, el dirigent d’esquerres ha volgut deixar clar que sumats als 5.500 milions pel sostre de despesa, “ja acumulem més de 10.000 milions amb els quals el Govern castigarà una vegada més a la població de forma injusta”.

“Per què no es planteja el Govern central rescatar i recuperar l’AP7?”, s’ha preguntat el diputat valencià, qui ha afegit que espera que el 2019 quan finalitze el termini de la concessió aquesta siga gratuïta. Aquesta ha sigut una reclamació històrica d’Esquerra Unida, així com d’altres col·lectius socials. Aquest alliberament beneficiaria directament als usuaris de la N-332, que encara manté uns quilòmetres de calçada única en els dos sentits, sense mitgera ni vorals i, a més, encara travessa diferents municipis.

Igualment, Ricardo Sixto ha afirmat que la N-332 és una de les carreteres més perilloses del País Valencià. “Ja en el 2014 presentarem una pregunta en el Congrés i ho anem a tornar a fer ja que considerem que és prioritari que es recupere i que siga finalment gratuïta.

Finalment, el diputat d’EUPV ha recordat que des del grup parlamentari “hem demanat que el ministre de Foment done explicacions urgentment sobre les gestions d’aquestes 8 autopistes i del deute acumulat que tenen”.

 

Show More

Related Articles

Back to top button