Rodríguez insta a la comunitat educativa a secundar massivament les mobilitzacions contra la LOMQE

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, participarà hui en la manifestació contra la LOMQE a Alacant, una de les tres convocades per la Plataforma per a l’Ensenyament Públic en les tres capitals de província del País Valencià. El dirigent de la formació d’esquerres ha animat als treballadors i treballadores de l’educació pública, així com als pares i mares dels alumnes a secundar aquesta mobilització contra una llei que es tracta “d’una contrareforma educativa imposada, sense recursos, mercantilista, que privatitza i segrega, competitiva, antidemocràtica, adoctrinadora i sexista”.

Per a Rodríguez, encara que ha valorat com a positiu que el Ministeri d’Educació haja retirat l’Ordre de les Revàlides, “encara queda molt camí per recórrer per a aconseguir la supressió definitiva de la LOMQE i de totes les seues proves que segreguen. Se segueix mantenint un currículum obsolet, la durada de les proves i manté els rànquings entre centres educatius, entre uns altres”. Per açò, tal com ha fet sempre, “Esquerra Unida va a tornar a estar en els carrers de Castelló, València i Alacant per a dir prou a una llei que suposa una reculada en el nostre sistema d’educació públic”, ha afegit.

El coordinador d’EUPV ha insistit que la formació d’esquerres defensa una educació entesa “com a servei públic que no cerque la competitivitat i l’excel·lència, sinó la qualitat i la cooperació al servei de la societat, per a fer-la més justa, més sàvia, més universal, més equitativa, més sostenible, orientada a la formació de persones creatives”.

Show More

Related Articles

Back to top button