L’Ajuntament d’Alzira aprova 60 noves ajudes EMPRÉN per a nous autònoms

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha aprovat 60 ajudes EMPRÉN per nous autònoms en el 2016 i una ajuda municipal del PROGRAMA FORMAPLUS a la contractació.

Els 60 beneficiaris de les ajudes són aturats/des que s’han donat d’alta durant l’exercici 2016 en el règim especial de treballadors autònoms.  Les ajudes municipals EMPRÉN pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms, dinamitzant les PIME o el comerç tradicional, i suposen una inversió de més de 33.905 euros. L’ajuda ascendeix a 550 € cadascuna, que correspon al 50% de la quota mitjana d’autònom per a enguany. Els beneficiaris rebran aquestes ajudes per mitjà de la Targeta d’Alzira, a la que estan adherits 280 comerços d’Alzira.

 

A més d’aquestes ajudes EMPRÉN també s’ha concedit una ajuda municipal del  Programa Formaplus, amb un import de 600 euros, per la contractació de  persones aturades que han participat en els cursos de formació professional per a l’ocupació desenvolupats en IDEA. Amb aquestes ajudes es pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la contractació d’aturades i aturats de llarga duració. I açò amb la finalitat d’aconseguir la inserció laboral d’aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que es realitzen des d’IDEA.

 

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “les ajudes municipals EMPRÉN pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms, i aquestes 60 ajudes se sumen a les 42 atorgades en el 2015. El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira continuarà apostant per iniciatives com aquesta, que serveixen per a incentivar la creació d’ocupació.”

Related Articles

Back to top button