Esquerra Unida considera “escandalós” que la nova RTVV comence les seues emissions en proves descansant en produccions privades

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha valorat de manera molt negativa la decisió presa ahir pel nou Consell Rector de RTVV de contractar a diverses empreses privades perquè s’encarreguen dels aspectes tècnics durant les emissions en proves i mentre l’ens no tinga personal propi. “El que s’està fent així és obrir les portes de la privatització de la cadena pública abans inclús de posar-se en marxa, fet que ens sembla molt greu”, ha dit Rodríguez.

“Per què hem de recórrer a empreses externes a RTVV, pagades amb diners de tots els valencians, per a aspectes tècnics com, per exemple, el manteniment del senyal, la selecció del material o l’elaboració d’una graella? No tenim una plantilla preparada que coneix perfectament les seues funcions professionals?”, s’ha preguntat el coordinador.

Para EUPV, aquesta decisió “deixa molt clara quina és la voluntat del Consell cap a les i els treballadors, és a dir, no comptar amb ells per a després dificultar al màxim la seua readmissió”, ha assegurat el dirigent de la formació d’esquerres, qui ha recordat que EUPV ha estat en tot moment al costat de la plantilla de RTVV.

Rodríguez ha demanat que les emissions en proves “compten amb l’assessorament de l’anterior Comitè d’Empresa, de tal manera que es confie en la plantilla existent i no en la privatització encoberta que es pretén des dels signants del Pacte del Botànic”.

Related Articles

Back to top button