Esquerra Unida demanarà explicacions per escrit a l’Ajuntament de Llíria sobre la tardança en l’actuació de la veïna trobada sense vida en la seua casa

La coordinadora comarcal del Camp del Túria, Carmen Veses, ha anunciat hui que EUPV presentarà demà un escrit en l’Ajuntament de Llíria en el qual demanarà explicacions sobre la tardança a descobrir sense vida el cos d’una veïna del municipi. “Des de la nostra formació no entenem com el protocol que s’ha seguit en aquest cas ha sigut tan lent i per què no es va obtenir abans una ordre judicial per a poder entrar en la seua casa”, ha afirmat Veses.

L’ex regidora d’EUPV durant la passada legislatura ha indicat que l’equip de govern “ha de tenir clar que el primer són les persones, que els ciutadans i ciutadanes de Llíria importen a l’Ajuntament, i açò ha quedat en evidència en aquest succés”. “Quant temps pensava esperar el Consistori per a entrar en la casa d’aquesta persona quan feia mesos que els veïns i veïnes havien donat la veu d’alarma?”, s’ha preguntat Carmen Veses.

Així mateix, la coordinadora comarcal d’EUPV en el Camp del Túria ha insistit que el que ha succeït “és indignant” ja que és “el resultat d’un cúmul de negligències de diferents delegacions municipals, començant per la Regidoria de Benestar Social”. “No es pot consentir que torne a succeir un altre cas igual i, per tant, esperem que el govern municipal es pose les piles i canvie les seues prioritats, posant a les persones en primer plànol”, ha conclòs Veses.

Related Articles

Back to top button