IVAN MARTÍNEZ, ELEGIT EN EL CONSELL POLÍTIC NACIONAL D’EUPV

El nostre company Ivan Martínez Araque, portaveu del grup municipal d’EUPV i 2n Tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alzira, ha sigut elegit com a delegat en el Consell Polític Nacional, l’òrgan de direcció d’EUPV, en la XII Assemblea, celebrada el passat 15 d’octubre.

El representant del col·lectiu d’Alzira es trobava en la candidatura d’«EUPV: Una esquerra necessària per a la transformació del País Valencià», encapçalada per David Rodríguez, que va ser triat nou coordinador general.

Ivan Martínez ha sigut coordinador local d’EUPV-Alzira (2006-2014), membre del Consell Polític Comarcal d’EUPV-la Ribera Alta, portaveu del grup municipal des del 2011 i actualment és també portaveu del grup comarcal d’EUPV en la Mancomunitat de la Ribera Alta i forma part de la seua Junta de Govern.

Related Articles

Back to top button