Esquerra Unida es concentra en contra dels tractats de lliure comerç que està negociant la Unió Europea

Esquerra Unida del País Valencià, davant la impossibilitat d’assistir a la manifestació convocada per a hui contra els tractats de lliure comerç que està negociant la Unió Europea, com el TTIP (acord amb EUA), el CETA (acord amb Canadà) o el TISA (acord multilateral de serveis), farà aquesta vesprada a les 18:00 hores un recés en la celebració de la XII Assemblea de la formació d’esquerres i es concentrarà a les portes de l’Auditori ‘Antonio Cabeza’ de Paterna per a expressar la seua oposició a aquests acords. En aquesta concentració estaran presents tots els càrrecs públics d’EUPV, així com nombrosos dirigents i militants de la formació d’esquerres.

D’aquesta manera, des d’EUPV ens sumem a la campanya #NoalTTIP que està organitzant una tardor de resistència i de mobilització popular. Cal recordar que la formació d’esquerres porta exigint des del principi la suspensió d’aquests tractats de lliure comerç i inversions, i ho hem traslladat a les diferents administracions en les quals tenim representació, començant pels nombrosos ajuntaments al llarg de tot el País Valencià, la Diputació de València i Alacant i, sobretot, en el Congrés dels Diputats i en el Europarlament.

La Comissió Europea i altres Estats membres estan incitant fort perquè aquests tractats se signen com més prompte millor. El govern de Mariano Rajoy, encara en funcions, s’obstina a embarcar-nos, sense debat i amb preses, en un tractat tan nociu com el CETA. No cal oblidar que l’objectiu d’aquests tractats és establir un gran mercat transatlàntic de més de 800 milions de persones que consagraria el domini de les grans corporacions transnacionals europees i nord-americanes en detriment dels ciutadans d’ambdues parts de l’oceà.

Related Articles

Back to top button