Esquerra Unida celebra demà la seua XII Assemblea per a triar la nova direcció i la coordinació per als pròxims quatre anys

Un total de 420 delegats procedents de les diferents comarques d’EUPV de tot el País Valencià participaran demà en la XII Assemblea d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) que començarà a les 10:00 hores i es desenvoluparà al llarg de tota la jornada en l’Auditori ‘Antonio Cabeza’ de Paterna. L’objectiu d’aquesta assemblea és triar als membres del nou Consell Polític Nacional, màxim òrgan de direcció, i al coordinador o coordinadora que dirigirà la formació d’esquerres durant els pròxims quatre anys.

Durant el matí està previst que es presente l’informe de la Sindicatura de Greuges i la Comissió Revisora de Comptes, així com el debat a les esmenes al Documents Polític, mentre que part de la vesprada se centrarà en les presentades als Estatuts d’EUPV.

El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà a les 13:30 hores però no serà fins a les 19:30 aproximadament quan es votaran les llistes al nou Consell Polític Nacional, a la Sindicatura de Greuges i a la Comissió Revisora de Comptes. Posteriorment, serà el nou Consell Polític qui triarà la coordinació.

Així mateix, està previst que a les 18:00 hores es faça un recés del procés assembleari per a realitzar una concentració de tots els càrrecs públics d’EUPV, així com nombrosos dirigents i militants de la formació d’esquerres, en contra dels tractats de lliure comerç que està negociant la Unió Europea, com el TTIP (acord amb EUA), el CETA (acord amb Canadà) o el TISA (acord multilateral de serveis).

L’assemblea es tancarà aproximadament a les 21.30 hores amb intervencions d’un representant de la direcció federal d’IU i del recentment triat coordinador o coordinadora d’EUPV.

Related Articles

Back to top button