EUPV pregunta sobre la gestió de Divalterra dels arbres monumentals

La diputada provincial d’Esquerra Unida en la Diputació de València i membre del Consell d’Administració de Divalterra, Rosa Pérez Garijo, ha presentat una bateria de preguntes adreçada als responsables de l’empresa pública per conèixer la gestió dels arbres monumentals.

El grup d’EUPV en la Diputació de València ha reaccionat així a les informacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació al voltant de la clausura del departament d’arbres monumentals de Divalterra (antiga Imelsa) i l’eventual acomiadament del botànic responsable del mateix, Bernabé Moya.

Pérez Garijo també ha anunciat que demanarà explicacions al respecte en el pròxim Consell d’Administració de Divalterra.

 

Related Articles

Back to top button