Sixto: “La decisió del Ministeri de Foment és un exemple més de la marginació del PP al País Valencià”

EUPV considera que el cas del Corredor Mediterrani és el que més evidencia la necessitat d’un canvi en el govern Central

El diputat d’EUPV en el Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha valorat de manera molt negativa la decisió del Ministeri de Foment de no incloure en l’informe que ha enviat a la Unió Europea sobre el Corredor Mediterrani la infraestructura del túnel passant, que suposaria la reordenació de la xarxa ferroviària de València. “El govern del PP és absolutament letal per als interessos en infraestructures dels valencians i valencianes, s’oblida de les infraestructures ferroviàries necessàries per a el País Valencià i, específicament, per a la ciutat de València”, ha manifestat el dirigent de la formació d’esquerres.

“És més, -ha continuat Sixto- des d’EUPV estem convençuts que l’oblit de les necessitats valencianes en l’informe que ha enviat a la Unió Europea sobre el Corredor Mediterrani no és una casualitat, sinó que és la manera que té el PP de discriminar a la ciutadania valenciana”.

A més, el diputat valencià ha posat en evidència la política de foment duta a terme per l’anterior ministra Ana Pastor i que ha consistit en “una sèrie d’inversions desmesurades en obres que tindran una més que dubtosa utilitat com, per exemple, el tercer carril, obra que s’ha engolit una enorme quantitat dels pocs recursos destinats al País Valencià”. “Ni està en marxa quan va prometre Pastor ni tampoc se sap quan estarà”, ha afegit.

Per tot açò, “considerem que els valencians i valencianes necessitem un canvi de polítiques en el govern Central i no ens mereixem seguir patint una marginació tan gran per part dels populars”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button