EUPV abandona la comissió d’investigació sobre la gestió del PP després de vetar que la presidisca l’oposició

La diputada provincial d’EUPV d’Alacant, Raquel Pérez, ha decidit abandonar la comissió que es va decidir constituir per a investigar la gestió dels populars durant els últims 12 anys, després de decidir ahir el PP imposar a Eduardo Dolón, vicepresident de la institució alacantina, com a president de la comissió, saltant-se d’aquesta manera l’acord de fa un parell de setmanes que fóra Pérez qui tinguera la presidència.

“El que han fet els populars amb aquesta decisió és esclatar la investigació doncs tenien coneixement que des d’EU no assistiríem a una farsa on el propi PP s’acte investigara. Per tant, el pròxim dia 21 d’Octubre no participarem en el joc de ‘trileros’ amb el qual ens intenten estafar”, ha assenyalat la pròpia diputada, qui ha afegit que el mantenir com a president de la mateixa a un diputat del PP, “ens confirma taxativament que estan ocultant deliberadament la gestió en la Diputació d’Alacant del PP dels últims 12 anys”.

Raquel Pérez ha explicat que el Pla de Treball que es va exposar en la primera convocatòria d’aquesta comissió era exhaustiu i abordava totes les àrees de gestió, i no exclusivament investigar una sospita o rumor, “que és amb el que pretenien que ens conformàrem”. Per tant, “davant l’ambiciosa fiscalització que vam proposar, i la seua possible incapacitat de control sobre la mateixa, el PP ha preferit salvaguardar la gestió d’alguns dels seus companys de partit i fins i tot d’algun dels actuals diputats que també van estar en les anteriors legislatures”, ha assegurat.

Finalment, la diputada provincial ha indicat que, des d’EUPV, “fem una crida a la població, a les empreses, ajuntaments i personal que sospite d’alguna irregularitat o s’hagen sentit discriminat, etc. a denunciar-ho públicament o/i transmetre’ns-ho, ja que, com a grup polític la llei ens empara a obtenir tota la informació que requerim a la Corporació”, ha conclòs Pérez.

Related Articles

Back to top button