Rosa Pérez Garijo (EU): “Rita Barberá ha de ser destituïda immediatament”

La diputada d’Esquerra Unida en la Diputació de Valencia, Rosa Pérez Garijo, ha mostrat la seua satisfacció, com a denunciant del cas Taula i advocada de l’acusació particular en la causa, pel fet que el Tribunal Suprem haja acceptat el suplicatori del jutge instructor de Taula i es dispose a investigar Rita Barberá per un presumpte delicte de blanqueig de capitals.

 

Per a Pérez Garijo, l’obertura de la causa contra Barberá, “demostra que no estem davant casos aïllats de determinats militants o càrrecs institucionals del PP, sinó que estem parlant dels responsables de les principals institucions del País Valencià, com són Rita Barberà, ex-alcaldessa de València i Alfonso Rus, ex president de la Diputació de València”.

 

La diputada d’esquerres ha volgut recordar en aquesta ocasió el que ja va dir en anteriors: “La pregunta correcta no era per què Rita no estava sent investigada per la trama Taula, sinó per quines raons no podia ser-ho, ja que el Partit Popular la va blindar en el Senat”.

 

La representant d’EUPV en la Corporació Provincial, Rosa Pérez Garijo, ha afirmat que la denúncia que ella mateixa va presentar davant la Fiscalia Anticorrupció en juliol de 2014, s’ha convertit a hores d’ara en la major operació contra la corrupció en l’Estat espanyol.

 

En l’actualitat, la instrucció del cas Taula s’ha separat en quatre peces separades: la peça A, relativa al presumpte blanqueig de capitals en el grup popular de l’Ajuntament de València; la peça B, sobre els treballadors ‘zombies’ d’Imelsa, la peça D, en la qual s’investiga el contracte del ‘call center’ de la Diputació; i la peça E, relativa al presumpte cobrament de comissions per l’adjudicació de contractes en la ciutat de València.

 

“El Partit Popular és el Partit Podrit de corrupció, i cal descontaminar totes les institucions, no solament l’Ajuntament o la Diputació; sinó també el Senat, on de moment està atrinxerada Barberá, de qui exigim a Mariano Rajoy la seua destitució immediata”, ha conclòs la diputada provincial.

 

Show More

Related Articles

Back to top button